ژله سفید، دسری سبک، خنک و بسیار دوستداشتنی است که با طعم ملایم و بافت لرزان خود، میتواند زینتبخش میزهای پذیرایی و مهمانیهای شما باشد. تهیه ژله سفید، گرچه ساده به نظر میرسد، اما نکات ظریفی دارد که رعایت آنها، منجر به داشتن ژلهای شفاف و خوشطعم میشود. در این مقاله، با ارائه یک راهنمای جامع و گام به گام، شما را در تهیه این دسر خوشمزه همراهی خواهیم کرد.
گام اول: آمادهسازی ژلاتین
ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و به خوبی هم بزنید تا کاملاً در آب حل شود. اجازه دهید مخلوط ژلاتین به مدت 5 تا 10 دقیقه استراحت کند تا حالت اسفنجی پیدا کند. این کار به عمل آمدن بهتر ژلاتین کمک میکند.
گام دوم: حل کردن شکر
در یک قابلمه مناسب، شیر (یا آب جوش) را روی حرارت ملایم قرار دهید. شکر را به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. دقت کنید که شیر نجوشد و فقط گرم شود.
گام سوم: ترکیب ژلاتین و شیر
مخلوط ژلاتین اسفنجی شده را به قابلمه شیر گرم اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ژلاتین کاملاً در شیر حل شود. در این مرحله، میتوانید وانیل و گلاب (در صورت تمایل) را نیز اضافه کنید.
گام چهارم: صاف کردن مخلوط
برای داشتن ژلهای کاملاً صاف و شفاف، مخلوط را از یک صافی رد کنید تا ذرات احتمالی ژلاتین حل نشده و یا ناخالصیها جدا شوند.
گام پنجم: قالب زدن و خنک کردن
مخلوط ژله را در قالبهای مورد نظر بریزید. میتوانید از قالبهای سیلیکونی، پلاستیکی یا شیشهای استفاده کنید. قالبها را به مدت حداقل 3 تا 4 ساعت (یا ترجیحاً یک شب) در یخچال قرار دهید تا ژله کاملاً ببندد.
گام ششم: سرو ژله
پس از اینکه ژله کاملاً بست، قالب را از یخچال خارج کرده و ژله را به آرامی از قالب جدا کنید. برای جدا کردن راحتتر ژله، میتوانید قالب را چند ثانیه در آب گرم قرار دهید. ژله سفید را میتوانید با میوههای تازه، خامه، سس شکلات یا هر تزیین دلخواه دیگری سرو کنید.
شما میتوانید با اضافه کردن عصارههای مختلف مانند عصاره بادام، عصاره پسته یا عصاره نارگیل، طعم ژله سفید خود را متنوعتر کنید. همچنین میتوانید به جای شیر، از آب میوه یا شیرهای گیاهی نیز استفاده کنید.
امتیاز شما به مطلب چگونه ژله سفید درست کنیم
امتیاز: 5 از 5 (مجموع 1 رای)
اولین نفری باشید که در مورد چگونه ژله سفید درست کنیم نظر می دهید!
Learnhow.ir© 2023 All rights reserved